Sjoerd en Janske doen een rondje Zuid-Europa!

Nog 5 dagen!

Nog 5 dagen en dan is het zover. Dan gaan we aan een reis beginnen waarbij we hopelijk veel mooie plekken zullen bezoekenin de Alpenlanden en de landen rond de Adriatische Zee. Het plan is om van Druten naar Dubrovnik terijden, met de veerboot naar Italie te varen en daarna van Bari weerterug in de gemeenteBeuningen te komen. Daarnaast zullen op deze reisook tal van internationale schommels en glijbanen worden gekeurd dooronze opdit gebied zeer deskundigedochter. Eenmaal 'ik hoef dit niet meer' of 'ikvinde dit echt nie meer leuk'maakt dat we meteen door kunnen rijden...

Hoewel dit als muziek in de oren klinkt hebben we deze week nog eenhoop hobbels te nemen.Tegengewerkt doorhet feit dat we tot vrijdagnacht twaalf uur om en om werken moet ook nog eens alles ingepakt worden. Vananti-rode-billen-creme tot aardappelen en van zwemluiers tot zoetjes (want ook Sonja reist mee...). Zondagochtend hopen we dan de deur achter ons dicht te kunnen trekken waarbij ons huis in de 8 weken daaropvolgendbewaakt zal worden door talloze familieleden, vriendenen buren.

Hopelijkmogen wij eeneengroot aantalbezoekers op deze blog verwelkomen en zijn er mensen die de tijd nemen een reactie te plaatsen.

Veel leesplezier en de groeten uit Winssen,

Janske, Sjoerd, Sylke en Jelte.

Mel

Hey guys,
Wat een lekker stelletje globetrotters zijn jullie toch ook. En wat een superleuk idee, zo'n reislog. Ik zal jullie verhalen over ver van huis met veel plezier volgen!
HAVE FUN!

Petra

Nou de slavische talen bundels onder het hoofdkussen en rijden maar !!!! Veel plezier en ik ben benieuwd.....

rixt

Hee,
wat fijn, kunnen we jullie toch nog een beetje volgen en natuurlijk op de hoogte houden van wat HIER allemaal gebeurd haha!

liefs Rixt

Inge

Hoi lieve Prinsjes en Poosje,

Wat een avontuur gaan jullie tegemoet! Geniet van deze heerlijke reis met jullie mooie gezin. 100% family time: ik ben er nu al jaloers op! Ik ga jullie weblog zeker volgen! Have fun!

Inge

Judith

Ha lieverds,

Heel veel succes met de laatste voorbereidingen!
Wij volgen jullie vanuit Limburg!

liefs,
Judith, Karsten en Jan

Helga

"... ook Sonja reist mee..." Yeah, right... Ik zeg: in één dag naar binnen werken die snoepjes, blijven er nog 59 dagen over om te bakkeren (herkennen we je nog na deze trip?). Succes met de voorbereidingen!

Helga

Alice

Heel veel plezier met zijn viertjes! Geniet er van... enne geen stress deze laatste dagen he!

Durkje

Fijne vakantie! Voorzichtig!
Ps. Aardappelen zijn overal wel te koop, ingeblikt vlees daarentegen...

Mayke

Ha jongens,
alles gelukt met werken (laatste uurtjes nu nog voor 1 van jullie). En de billencreme al ingepakt. Nog even en jullie zijn op weg. Ik ben heel benieuwd hoe dat bevalt in de camper, met het hele gezin en alle verschillende landen. Heel veel plezier!!
liefs, Mayke

Anneke

Ha Janske en Sjoerd ,Silke en Jelte,
Ben best wel een beetje jaloers op jullie. Wim en ik hebben ook ooit het idee gehad om met een camper en een of twee kinderen Europa door te trekken.
Jullie gaan het echt doen. Hoop dat jullie een hele fijne tijd hebben. Veel zien en veel genieten met zijn viertjes!

Margreet

Ha Prinsen en Princessen!!
Zijn jullie al vertrokken? Ik wens jullie een geweldige vakantie toe. Ik heb wat van die stoere campers gezien op camping en op snelweg! Tjonge, wat een "gevaarte"zeg! Maar wel handig zo'n huisje/auto!
Ik lees dat jullie ook nog Italie willen bezoeken? Nou, het was weer geweldig daar in de Alpen! Tjonge, wij zijn gisternacht thuisgekomen en zou zo weer m'n boeltje willen inpakken. Lekker eten!!!!!!! Woh. Daar kan geen "zoetje"tegen op hoor Sjoerd. Maar wat kan jou het schelen toch? Jij hebt hier al rekening mee gehouden en zit onder je mimim peil verwacht ik haha.
Ik ga morgen weer beginnen en zal aan jullie denken!
Geniet en doe voorzichtig!!

Prinsen Ingwierrum

Als ik dit bericht schrijf hebben jullie de camper al voor de eerste keer geparkeerd.Ben benieuwd of jullie nu wel of nog net niet over de grens zijn gestopt.
Ben je al een beetje tot rust gekomen Sjoerd?
Wij wensen jullie vanuit Engwierum een hele mooie vakantie toe en geniet ervan.
Hopelijk vallen de vakanties volgend jaar wat beter inelkaar.

Groet Sjoukje,Jan Thomas,Wybren,Pieter

(P.S Als ik jullie was zou ik Sonja maar voor een paar weken ergens dumpen en geniet maar van lekker eten.Pik haar op de terugweg maar weer op.)

Sjoukje

Het schiet flink op met die reisverslagen van jullie. Het valt niet mee om ze dagelijks helemaal te kunnen bijhouden! (hier blijkt ook weer een redelijk excuus achter te zitten heb ik begrepen?!) Nou, dan hier maar even een kort verslagje van ons Tuinesië. Alles goed hier namelijk! J.Th. heeft z'n eerste zwemlessen gehad.(1e was drama-huilen, 2e keer ging erg goed.) P. weer aan het werk en W. moest een prik. Kortom, einde zomervakantie en terug in regelmaat!! Genieten jullie nog steeds van het camperleven? Kids ook??
Groetjes van de Engwierum-se Prinsen

bedetpoos@casema.nl

net terug van vakantie( de baas verwachtte me weer) denk ik gauw jullie nog effe een goede reis te wensen , zijn jullie al vertrokken. En zo te lezen en te zien hebben jullie al prima naar de zin. Super dat jullie zo iets doen en ja op een kleine ruimte met z'n allen....en dan ook nog een fatboy is natuurlijk wel een beetje de goden verzoeken. Als het mooi weer is , kan je lekker buiten zitten, vergroot je levensruimte zowel fysiek als psychisch aanmerkelijk.
Wij hebben het weer heerlijk gehad in la douce France, het weer was niet zooooooo geweldig, de eerste 2 weken overigens wel. Het geeft mij zo'n gevoel van vrijheid, met de auto en je tent en al je rotzooi doen en laten wat je maar wilt, heerlijk.
Ik "reis "graag mee met jullie dus doe maar veel berichtjes met heel veel ( bij voorkeur vertaald) grapjes en foto's.
groetjes, salut, adios, tjuus en een dikke vette knuf, Dets