Lago di Trasimeno
Alweer een week geleden stuurden we de laatste update en nu hebben we weer de mogelijkheid een kort verhaal te plaatsen, helaas weer zonder de foto's. Na Zadar in Kroatie hebben we enorm veel kilometers gemaakt. Via Split en 2 behoorlijk minimale campings zijn we in Dubrovnik op adem gekomen. Een geweldige stad met een prachtig centrum en de mogelijkheid te luieren op 'Copacobana Beach'. Hier zijn we op adem gekomen. Het was er nog steeds erg warm. Op vrijdag 12 september stonden we al vroeg klaar om de boottocht te aanvaarden naar Bari, Italie. De ganse boottocht van 8 uren is Jelte door alle Italiaanse vrouwen en mannen aangestaard, aangeraakt en vertroeteld. De boot was tjokjevol met mensen die met een of andere religieus gezelschap op stap waren. Er werden rozenkransen gebeden en er liep een pastoor aan boord.Jelte werd door zijn blonde ontwapenende verschijningbewonderd alsof, zo werd letterlijk gezegd, hij uit de hemel gestuurd was om hier op aarde als een Christuskindzijn best te doen. Hoho, wij hebben toch een iets andere carriere voor ogen, met iets van Middelbaaronderwijs. Hij leek echter wel van de aandacht te genieten.
Na aankomst in Bari zijn we via Pompei al snel doorgereden naar Umbrie, waar we nu zitten. Helaas regent het hier behoorlijk. We staan nu aan het Lago di Trasimeno vlak bij Perugia en gaan ons bezinnen op devolgende stek. Bedankt voor alle reacties en tot de volgende update!
Boa tarde, familie Prins - Poos! Leuk berichtje, hopelijk wordt het weer snel beter. En anders kun je altijd nog een reisje Brazilie overwegen: 30 graden en af en toe een spatje regen : )
Ate a vista!
Wat apart dat iedereen zo op Jelte reageerde. Ik hoop alleen dat Sylke ook wel wat aandacht gehad heeft anders vind ik dat zo sneu. Ieder mens wil immers aandacht. Jammer dat het weer zo slecht is. Wij hebben inmiddels droog weer. Wel fris maar droog. Hopelijk verbetert het weer snel en kunnen volop van Italië genieten.
Liefs mam
Fijn om weer van gullie van die jaloersmakende verhalen te mogen lezen. Vanuit het Utrechtse is weinig spectaculairs te melden. De familiedag in Middelburg was mooi en gezellig. Noa had veel bekijks want er was verder geen concurrentie. We waren deze keer met een wat kleiner gezelschap, toch hebben we met z'n alleen een rondvaartboot bemenst. Middelburg is echt de moeite waard,. Ik heb bij vrienden geslapen en zondag 's morgens heb ik nog heerlijk langs het strand gewandeld.
Gisteren waren we weer met z'n allen in Etten-leur, voor de trouwerij van Maartje en Bram. Een mooi stel;ze hebben de hele dag lopen glimmen en lachen.
gelukkig scheen de zon volop dus hebben we lekker buiten gezeten.
Vandaag een beetje een duffe dag, gisteren misschien iets te gezellig....kan ik niet zo goed meer tegen, geloof ik.
Gaan jullie nog richting Spanje, Portugal?
Dikke knuffels aan jullie viertjes en geniet ervan, het gewone leven dient zich weer snel genoeg aan. Dets