Sjoerd en Janske doen een rondje Zuid-Europa!

Cinque Terre

Vandaag hebben we even de mogelijkheid een en ander up te loaden op onze reisweblog. Dit komt niet in de laatste plaats omdat we een internetverbinding MOESTEN hebben omdat we (lees: Sjoerd) het idee had dat de bankrekening geplunderd was omdat we even niets meer kunnen pinnen. Een korte blik bij de Postbank leert gelukkig dat dit niet het geval is en we nog maaaaanden door kunnen. Maar we zijn toch echt richting het noorden en dat is aan het weer te merken.

Vandaag vertrekken we vanuit Levanto waar we een paar nachten op de camping hebben gestaan en een heel erg mooie wandeling in de Cinque terre gemaakt hebben. Gelukkig was dit gister in het zonnetje. Nog steeds gaat alles erg naar wens. We hopen vandaag in de richting van Zuid Frankrijk te kunnen rijden waar het ook lijkt te regenen maar waar we een camping met binnenzwembad gaan betrekken. Heel veel groeten en tot de volgende update. En oja, sommige mensen denken dat Janske al jarig is geweest maar dat is pas op de 29e van deze maand.... Heel veel groeten, CIAO!

nelly peters

hey prinsjes en prinsesjes,
fijn dat alles naar wens gaat, en wat hebben jullie al mooie foto's gemaakt, volgens mij genieten sylke en jelte volop, wij missen jullie wel!
hopelijk blijft alles goed gaan, en zien wij jullie binnenkort weer in levende lijve.
veel plezier nog.